Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntain) sukupolvien messu

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntain) sukupolvien messu Keravan kirkko

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit.

Mikkelinpäivän eli enkelien sunnuntain sukupolvien messu. Messun yhteydessä kastetaan Laurilan perheen pienokainen. Messun toteuttavat liturgi Samuli Koivuranta, kanttori Heli Kaasalainen, liturginen diakoni Sirkkuliina Laxén, avustava pappi Sini Mäkelä ja Koraalikuoro. Perhekerholaiset toimivat kirkkoväärteinä. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Messun kolehti kerätään lapsi- ja perhetyöhön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Tiistain viikkomessu klo 18

Arki-illan ehtoollinen tiistai-iltaisin

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Messu

Messu Valvomisen sunnuntaina 18.11.2018 klo 10. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.