Kummin kaa -kummileiri

la 6.10. kello 10.00 - su 7.10. kello 14.00

Nuottakodon toimintakeskus

Kummilasten ja kummien yhteinen leiri

Kummilasten ja kummien yhteinen leiri, jossa ainakin toisen täytyy olla keravalainen.  Kummilasten ikä 4-8 v. Hinta kummilapsilta 15 e ja kummeilta 40 e. Hinta sisältää kuljetuksen, ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Ilmoittautumisaika 10.-20.9.

vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja

Koululaisten iltapäivätoiminta ja kesäkerhot, pyhäkoulut, päivähoitoyhteydet

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, Kansainvälisentyön sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy lähetysaiheisia vierailijoita.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Lähetystyö reformaation aikana ja sen jälkeen, Keravan seurakunnan pappi Chris Montgomery. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.