Ikkuna lähetyksen maailmaan Keravan seurakuntakeskus

Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, kansainvälisen työn sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.

Tilaisuus on seurakuntakeskuksen kolmannessa kerroksessa rippikoulusalissa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rajat ylittävästä kristillisyydestä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha kohdennetaan Keravan seurakunnan nimikkolähettityöhön eri lähetysjärjestöjen kautta.

Kuvassa Paulos Huang seurakuntalaisten ympäröimänä Ikkuna lähetyksen maailmaan tilaisuudessa.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Terveiset nimikkoläheteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Terveiset nimikkolähteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.