Monikulttuurisen työn esittelyä

Monikulttuurisen työn esittelyä

ME-talo, Paasikivenkatu 12

Tule mukaan monikulttuuriseen toimintaan! Eri toimijat esittelevät vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia ti 9.10. klo 17.30 alkaen ME-talolla Keravan kirjaston toisessa kerroksessa.

Illan järjestävät keravalaiset järjestöt ja toimijat yhdessä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Katupappila

Ekumeenisen Vastuuviikon tapahtuma

Vastuuviikon lähettiläs, keravalainen Hazbije Krasniqi puhuu naisten oikeudesta työhön ja kokemuksistaan naisten tilanteesta lähtömaassaan ja Suomessa tiistaina 23.10. kello 10.30 Katupappilassa.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Lähetystyö reformaation aikana ja sen jälkeen, Keravan seurakunnan pappi Chris Montgomery. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.