Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilta Keravan kirkko

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan keskiviikkoisin 19.9., 10.10. ja 14.11. klo 18 kirkon alasalissa.

Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Lauluilta

Hengellisten laulujen ja sävelmien ilta kirkossa sunnuntaina 21.10.2018 klo 17

Rauhan konsertti

Keravan kirkossa päästään nauttimaan Rauhan konsertista kansainvälisen vastuun ja ihmisoikeuksien päivänä, keskiviikkona 24.10. kello 19. Konsertti on osa valtakunnallista Ekumeenista Vastuuviikkoa, jonka teemana tänä vuonna on Ihmisarvoinen työ on jokaisen naisen oikeus.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!