Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilta Keravan kirkko

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan keskiviikkoisin 19.9., 10.10. ja 14.11. klo 18 kirkon alasalissa.

Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Savion seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro

Tilaisuus alkaa klo 17 puurolla ja yhteislaulut alkavat klo 18. Kanttorina Janne Kaksonen, juontajana Petra Teittinen, mukana sopraano Laura Kaarlonen.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Christmas Carols

Tule laulamaan joululauluja englanniksi pappi Christopher Montgomeryn ja kanttori Eija Revon johdolla 13.12. klo 19 kirkon alasaliin. Mukana myös Hanna Autio.