Messu

Messu Keravan kirkko

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Messu 21.sunnuntai helluntaista, aiheena Jeesuksen lähettiläät.  Kristitty on Vapahtajan lähettiläs, "Kristus lähimmäisilleen".

Messun liturgina on Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustavana pappina Petri Kauhanen, kanttorina Heli Kaasalainen. Ehtoollisella avustavat Esa Hakala ja Tanya Blomster. Merja Pletin kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti kerätään ystävyyshiippakuntien yhteistyötä syventävän työntekijävaihdon kehittämiseen Espoon hiippakunnan ja Skotlannin episkopaalisen kirkon Edinburghin hiippakunnan sekä Espoon hiippakunnan ja Namibian evankelisluterilaisen kirkon läntisen hiippa-kunnan välillä.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Messu

Messu Valvomisen sunnuntaina 18.11.2018 klo 10. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu klo 18

Arki-illan ehtoollinen tiistai-iltaisin