Maahanmuuttajat pyörille -koutsikoulutus

Maahanmuuttajat pyörille -koutsikoulutus

Keravan ME-talo, Paasikivenkatu 12

Haluatko opettaa pyöräilyä maahanmuuttajille ja inspiroida eri kulttuuritaustoista tulevat pyöräilemään? Tule ilmaiselle kurssille oppimaan miten pyörällä ajoa opetetaan aikuisille!

Kurssi on osa maahanmuuttajat pyörille -hanketta. Koutsikoulutus järjestetään yhdessä Setlementti Louhelan, Keravan kaupungin, ME-talon ja Keravan seurakunnan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Terveiset nimikkoläheteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Terveiset nimikkolähteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.