Maahanmuuttajat pyörille -koutsikoulutus

Maahanmuuttajat pyörille -koutsikoulutus

Keravan ME-talo, Paasikivenkatu 12

Haluatko opettaa pyöräilyä maahanmuuttajille ja inspiroida eri kulttuuritaustoista tulevat pyöräilemään? Tule ilmaiselle kurssille oppimaan miten pyörällä ajoa opetetaan aikuisille!

Kurssi on osa maahanmuuttajat pyörille -hanketta. Koutsikoulutus järjestetään yhdessä Setlementti Louhelan, Keravan kaupungin, ME-talon ja Keravan seurakunnan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ihmeellinen itä, aluekoordinaattori Jukka Repo Keski-Aasia, Venäjä, kertoo Kansanlähetyksen tekemästä Venäjän työstä.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, Kansainvälisentyön sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy lähetysaiheisia vierailijoita.