Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevan seurakuntatalo

Aiheena: Lähetystyö reformaation aikana ja sen jälkeen, Keravan seurakunnan pappi Chris Montgomery. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rajat ylittävästä kristillisyydestä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha kohdennetaan Kalevassa kummityöhön Nepalissa dalit tyttöjen koulutukseen, tuki kohdentuu Suomen lähetysseuran kautta.

KUVA: Maria Westerling, Suomen Lähetysseura.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Christmas Carols

Tule laulamaan joululauluja englanniksi pappi Christopher Montgomeryn ja kanttori Eija Revon johdolla 13.12. klo 19 kirkon alasaliin. Mukana myös Hanna Autio.