Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevan seurakuntatalo

Aiheena: Lähetystyö reformaation aikana ja sen jälkeen, Keravan seurakunnan pappi Chris Montgomery. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rajat ylittävästä kristillisyydestä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha kohdennetaan Kalevassa kummityöhön Nepalissa dalit tyttöjen koulutukseen, tuki kohdentuu Suomen lähetysseuran kautta.

KUVA: Maria Westerling, Suomen Lähetysseura.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Katupappila

Ekumeenisen Vastuuviikon tapahtuma

Vastuuviikon lähettiläs, keravalainen Hazbije Krasniqi puhuu naisten oikeudesta työhön ja kokemuksistaan naisten tilanteesta lähtömaassaan ja Suomessa tiistaina 23.10. kello 10.30 Katupappilassa.