Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Keravan seurakuntakeskus

Aiheena: Lähetystyö reformaation aikana ja sen jälkeen, Keravan seurakunnan pappi Chris Montgomery. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.

Tilaisuus on seurakuntakeskuksen kolmannessa kerroksessa rippikoulusalissa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rajat ylittävästä kristillisyydestä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha kohdennetaan Keravan seurakunnan nimikkolähettityöhön eri lähetysjärjestöjen kautta.

Kuvassa Paulos Huang seurakuntalaisten ympäröimänä Ikkuna lähetyksen maailmaan tilaisuudessa.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Lukutaitoa ja Raamattua Malawissa

Keravalla vierailee Malawin Pipliaseuran pääsihteeri. Hän kertoo, miten lukutaitohanke etenee Malawissa. Saamme myös kuulla Malawin Pipliaseuran työstä, joka kääntää, julkaisee, myy ja markkinoi Raamattua. Suomen Pipliaseura on yhteistyökumppanina muun muassa Malawin naisten lukutaito-ohjelmassa.