Rauhan konsertti

Rauhan konsertti Keravan kirkko

Keravan kirkossa päästään nauttimaan Rauhan konsertista kansainvälisen vastuun ja ihmisoikeuksien päivänä, keskiviikkona 24.10. kello 19. Konsertti on osa valtakunnallista Ekumeenista Vastuuviikkoa, jonka teemana tänä vuonna on Ihmisarvoinen työ on jokaisen naisen oikeus.

Konsertin aikana ihmisoikeuksia ja oikeutta työhön käsitellään musiikin ja runon keinoilla. Esiintymässä on Peace-yhtye, jossa soittavat Pentti Lahti, Eija Repo, Lotta Pettinen-Diaby, Immo Lehto, Sakari Pyykkönen ja Olavi Tanttu. Ohjelmistoon kuuluu myös yhteislauluja.

Rauhan konserttiin on vapaa pääsy, ja ohjelma maksaa aikuisilta 10 euroa ja alennusryhmiin kuuluvilta 5 euroa. Ohjelmatuotto menee Keravan Ensisuojan toiminnan tukemiseen.

Suomen kaikkien kirkkojen yhteistä ihmisoikeuskampanjaa, Ekumeenista Vastuuviikkoa, vietetään 21.–28.10. teemalla Ihmisarvoinen työ on jokaisen naisen oikeus. Kampanjan viestin mukaisesti jokaisella on oikeus työhön, työpaikan vapaaseen valintaan, oikeudenmukaisiin ja tyydyttäviin työehtoihin sekä suojaan työttömyyttä vastaan (YK:n yleismaailmallinen ihmisoikeuksien julistus, 23. artikla, kappale 1).

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Sipoon kamariorkesterin Syyskonsertti

Solistina Lauri Kankkunen (sello), johtaa Tapio von Boehm. Vapaa pääsy, ohjelma 8 / 12 €.

Lauluhetki Katupappilassa

Katupappilassa (Kauppakaari 13) lauletaan tuttuja virsiä englanniksi pappi Chris Montgomeryn johdolla kello 18.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!