Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoron harjoitukset Keravan kirkko

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Kuoro harjoittelee torstaisin klo 16 kirkon alasalissa 6.9. alkaen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Kanttorina Eija Repo, juontajana Asta Koponen, mukana Terhi Kojon pienet viuluoppilaat.

Kauneimmat joululaulut

Katupappila

Lauluhetki Katupappilassa

Katupappilassa (Kauppakaari 13) lauletaan joululauluja sekä nautitaan jouluisesta tarjoilusta. Kanttori Janne Kaksonen laulaa ja laulattaa.