Arkirakkaus -kurssi pariskunnille

la 27.10. kello 09.30 - su 28.10. kello 14.00

Arkirakkaus -kurssi pariskunnille

Kirkonkulma, Kirkkotie 6, Järvenpää

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tämän lisäksi etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tämä on se kurssi, jolla puolisoon voi rakastua uudelleen! Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille.

Kurssilla on lastenhoito ja lounas. Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho. Parisuhdekurssin hinta on 50 € / pari Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien jäseniltä. Muilta 75 € / pari. Hinta sisältää lastenhoidon ja lounaan. Yöpyminen kotona. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi

pappi
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

pe 23.11.2018 klo 18.00 - su 25.11.2018 klo 23.59

Leiriniemi, Kalarannantie 3, Ohkola

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi

Tällä kurssilla keskitytään ensisijaisesti vuorovaikutustaitojen opiskeluun. Kurssilla opetellaan puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyviä taitoja. Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille.

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5

Parisuhteen parhaaksi

Luvassa mm. luento parisuhteen piristykseksi ja rentouttava parihieronta. Vetäjinä Kari ja Soile Sillman.