Omalla äänellä -vastuuviikon tapahtuma

Omalla äänellä -vastuuviikon tapahtuma Keravan seurakuntakeskus

Valtakunnallisen ekumeenisen vastuuviikon Omalla äänellä -tapahtuma järjestetään lauantaina 27.10. kello 13–15 Keravan seurakuntakeskuksen salissa osoitteessa Papintie 6.

Vastuuviikon lähettiläs, keravalainen Hazbije Krasniqi puhuu naisten oikeudesta työhön ja kokemuksistaan naisten tilanteesta lähtömaassaan ja Suomessa.

Tilaisuudessa on tarjolla makuja eri kulttuureista, hennausta ja mukavaa yhdessäoloa.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Lähetystyö reformaation aikana ja sen jälkeen, Keravan seurakunnan pappi Chris Montgomery. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Katupappila

Ekumeenisen Vastuuviikon tapahtuma

Vastuuviikon lähettiläs, keravalainen Hazbije Krasniqi puhuu naisten oikeudesta työhön ja kokemuksistaan naisten tilanteesta lähtömaassaan ja Suomessa tiistaina 23.10. kello 10.30 Katupappilassa.