Vapautettuna palvelemaan -raamattuopetussarja

Vapautettuna palvelemaan -raamattuopetussarja Keravan seurakuntakeskus

Keravan seurakunta kutsuu ja rohkaisee sinua kasvamaan Jumalan sinulle antamassa palvelutehtävässäsi. Tule mukaan raamattuopetussarjaamme, joka antaa sinulle mahdollisuuden omaan hengelliseen kasvuun, palvelutehtävän hahmottamiseen, kysymysten tekemiseen ja yhteiseen esirukoukseen.

Osallistaviin luentoihin kuuluu niin harjoituksia kuin käytännön tehtäviäkin. Yhteisen päätöksen jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan ja rukoilemaan. Opetusaineisto on osa Hengen uudistus kirkossamme ry:n Toivon lähde -koulutusta. Opetuksesta vastaavat pastori Petri Kauhanen ja esirukoilija Heljä Markkula. Luennot Keravan seurakuntakeskuksen salissa klo 18.30–20.00. Lisätiedot: Petri Kauhanen,  p. 0400 378 097, petri.kauhanen@evl.fi.

17.9. Johdantoluento: Kristityn kaksi kutsua I Olen Jumalan lapsi – en orja (Gal. 4:7). Palveleminen rakkaudesta ja vapaudesta käsin

24.9. Kristityn kaksi kutsua II

1.10. Jumala, Luoja, Isä ja elämän antaja I
Vapaaksi perhehistorian ja kulttuurimme luomista vääristä Jumala-kuvista Jeesuksen kautta Isän sydämen tuntemiseen

8.10. Jumala, Luoja, Isä ja elämän antaja II

15.10. Seurakunta Jumalan perheenä I
Että he yhtä olisivat (Joh. 17:11). Vapaaksi ihmispelosta, katkeruudesta ja anteeksiantamattomuudesta

22.10. Seurakunta Jumalan perheenä II

29.10. Hengessä vaeltaminen I
Hengen hedelmä: rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen. Pyhän Hengen työ kristityssä

5.11. Hengessä vaeltaminen II

12.11. Pyhän Hengen lahjat ja tehtävät
Kuinka löydän oman kutsuni ja tehtäväni seurakunnassa? Mitkä ovat Jumalan armolahjat minulle?

19.11. Kuinka pysyn
Kristuksessa
Hengellinen taistelu ja voiton säilyttäminen, tehtävään siunaaminen ja valtuuttaminen

Keskipäivän rukoushetki

Keravan kirkossa vietetään keskiviikkoisin rukoushetkeä klo 12.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Kalevan seurakuntatalo

Miesten raamattupiiri Kalevassa