Pyhäinpäivän iltakirkko

Pyhäinpäivän iltakirkko Keravan kirkko

Kirkkohetkessä luetaan edellisen pyhäinpäivän jälkeen hautaan siunattujen seurakuntalaisten nimet ja sytytetään kynttilät heidän muistolleen.

Pyhäinpäivässä yhdistyvät kaksi juhlaa, kaikkien pyhien päivä ja kaikkien uskovien vainajien muistopäivä. Muistelun kohteena ovat kaikki kuolleet sekä kristikunnan marttyyrit.
Tänä vuonna pyhäinpäivää vietetään lauantaina 3.11.  Monet vievät silloin läheistensä haudalle kynttilän, kukkia tai havuseppeleen. Myös kotona voidaan sytyttää kynttilä kuolleen omaisen kuvan viereen.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Keskipäivän rukoushetki

Keravan kirkossa vietetään keskiviikkoisin rukoushetkeä klo 12.

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.