Messu

Messu Keravan kirkko

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Tämän sunnuntain aiheena on kahden valtakunnan kansalaisena. Messussa mukana myös koraalikuoro. Liturgina tomii Emmi Gong ja kanttorina Heli Kaasalainen. Avustavana pappina Chris Montgomery ja liturgisena diakonina Tiina Railo. Olet lämpimästi tervetullut messuun!

Hannu Arvela esittelee Lähetysyhdistys Kylväjän työtä kirkkokahvin aikana, aiheena Annoit minulle tulevaisuuden – kehitysyhteistyötä Bangladeshissa. Sunnuntain kolehti kerätään Bangladeshin köyhien naisten, lasten ja maattomien ravitsemus-, terveys- ja turvallisuus-olosuhteiden parantamiseen. Lue lisää

Kirkossa järjestetään myös viikkomessuja joka tiistai ja torstai kello 18. Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Tiistain viikkomessu klo 18

Arki-illan ehtoollinen tiistai-iltaisin

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Messu