Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen, kaikki ovat tervetulleita, ryhmässä saa opastusta käsitöiden tekemiseen. Syksyllä ryhmän tekemiä käsitöitä myydään adventtimyyjäisissä 1.12. Ryhmän aikana kahvitarjoilu, maksuton ja hartaushetki. Ryhmä kokoontuut seurakuntakeskuksessa Papintie 2-6, 3. kerros rippikoulusali.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Terveiset nimikkoläheteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Terveiset nimikkolähteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.