Tarinatuokio

Tarinatuokio Katupappila

Tarinatuokio Katupappilassa (Kauppakaari 13) joka toinen tiistai kello 11. Tilaisuuden aikana kuulet näkökulmia, faktoja, kokemuksia ja ajatuksia elämän eri aloilta.

Katupappilassa esitellään Open doors -järjestön toimintaa.

Meidän on Suomessa vaikea ymmärtää, että tällä hetkellä kristityt ovat maailman suurin vainottu ryhmä. Intiassa pastori Kumarin seurakunta joutui hiljattain äärihindujen hyökkäyksen kohteeksi kesken jumalanpalveluksen. Hyökkääjät kantoivat ulos kaikki kirkon kuvat ja painostivat ihmisiä luopumaan uskostaan.  Kristittyjen vainot ovat totta tänäänkin – kaukana ja lähellä.

Keravan seurakunnan Katupappilassa esitellään Open Doors -järjestön toimintaa, joka auttaa vainottuja kristittyjä yli 60 kohdemaassa. Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii ekumeenisesti, kristilliseltä arvopohjalta ja on poliittisesti sitoutumaton. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015.

Toiminnan tavoitteena on vahvistaa ja varustaa vainon keskellä eläviä seurakuntia, tukea vainon kohteeksi joutuvia kirkkoja ja jakaa tietoa ja rohkaista avustustyöhön.

Open doors -järjestön vapaaehtoisena toimiva Tuula Tapanainen kertoo järjestön toiminnasta Keravan seurakunnan Katupappilassa, Kauppakaari 13, tiistain tarinatuokiossa 13.11.klo 11.

Katupappila avoinna

Katupappila (Kauppakaari 13) on avoinna arkisin kello 10–14 . Hartaus pidetään kello 10.15.

Katupappila avoinna

Tarinatuokio