Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilta Keravan kirkko

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan keskiviikkoisin 19.9., 10.10. ja 14.11. klo 18 kirkon alasalissa.

Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Lauluhetki Katupappilassa

Katupappilassa (Kauppakaari 13) lauletaan tuttuja virsiä englanniksi pappi Chris Montgomeryn johdolla kello 18.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Deep river -gospelkonsertti

Keravan kirkossa (Papintie 2) päästään nauttimaan mukaansatempaavasta gospelmusiikista perjantaina 23.11. kello 19. Esiintymässä ovat Keravan seurakunnan kanttori Janne Kaksonen (laulu ja piano), Gospel Helsinki Ensemble johtajanaan Nina Pakkanen, Joonatan Rautio (piano ja saksofoni) sekä Sami Koskela (lyömäsoittimet).