Maata Näkyvissä -festareiden retki

la 17.11. kello 07.00 - su 18.11. kello 02.00

Gatorade Areena, Turku

Ilmoittautuminen on päättynyt

Retki Maata Näkyvissä -festareiden lauantaipäivään Järvenpään seurakunnan kanssa

Vuotuinen retki Pohjoismaiden suurimmille hengellisen musiikin festareille lauantaina 17.11. Teemme retken yhteistyössä Järvenpään seurakunnan nuorisoporukan kanssa, joten menemme samalla kyydillä.

Lähtö lauantaina aikaisin aamulla (n. klo 7.00) ja paluu myöhään yöllä. Osallistujille tarjoillaan pieni aamupala seurakunnan puolesta.

Retken hinta on 40€, sisältää festarilipun, bussikuljetukset sekä aamupalan. Festarilippuun kuuluu lounas ja iltapala festarialueella.

Mahdolliset peruutukset ajoissa, mikäli jätät vain ilmaantumatta bussille, retkimaksu peritään silti. Sairastapauksissa varaudu esittämään lääkärintodistus.

Maata Näkyvissä kotisivut

Pappilan perjantai

Nuorten ilta Wanhassa Pappilassa. Illan ohjelmassa pelailua, yhdessäoloa, Raamatun tutkailua ja pientä purtavaa. Ilta päättyy hartauteen ja noin kerran kuussa iltakirkkoon.

Wanhat isot

Wanhat isoset kokoontuvat joka toisena maanantaina klo 18–20.30 Wanhassa Pappilassa.

Pappilan perjantai