Messu Keravan kirkko

Messu Valvomisen sunnuntaina 18.11.2018 klo 10. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Valvomisen sunnuntain messu kirkossa 18.11.2018 klo 10. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta.

Messun liturgina on Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustavana pappina Emmi Gong, kanttorina Janne Kaksonen. Ehtoollisavustajina Päivikki Kahranaho ja Anni Rusi. Krista Wedmanin kirkkoväärtiryhmä (ryhmä 8).

Kolehti: Herättäjä-Yhdistyksen kansainväliseen työhön Senegalissa syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimauttamiseen ja Kambodzhassa nuorten laitostumisen ehkäisemi-seen.

Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Kirkossa järjestetään myös viikkomessuja joka tiistai ja torstai kello 18. Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Pappi
04201 Kerava

Minut vihittiin papiksi toukokuussa 2018 ja aloitin kesällä työt Keravan seurakunnassa. Haluan olla osaltani rakentamassa yhteistä kirkkoamme ja pyrkiä yhdistämään eri tavalla ajattelevia ihmisiä. Haluan oppia ymmärtämään ihmisiä ja heidän näkemyksiään sekä kuulla heidän ajatuksiaan Jumalasta.

Vapaa-ajallani tykkään tutustua uusiin paikkoihin ja käydä erilaisissa tapahtumissa. Nautin myös mielenkiintoisten kirjojen lukemisesta ja erilaisten sarjojen katselusta. Innostun uusista asioista ja pyrin olemaan avoin uusille kokemuksille.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Tiistain viikkomessu klo 18

Arki-illan ehtoollinen tiistai-iltaisin