Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Keravan seurakuntakeskus

Terveiset nimikkolähteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.

Tilaisuus on seurakuntakeskuksen kolmannessa kerroksessa rippikoulusalissa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rajat ylittävästä kristillisyydestä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha kohdennetaan Keravan seurakunnan nimikkolähettityöhön eri lähetysjärjestöjen kautta.

Kuvassa Paulos Huang seurakuntalaisten ympäröimänä Ikkuna lähetyksen maailmaan tilaisuudessa.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kokoontumisessa tutustutaan lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Sarigim King's Kids Jerusalemin vastuutiimin vierailu

Tervetuloa kuulemaan Israelin lapsi- ja nuorisotyöstä ja nauttimaan Sarigim King's Kids Jerusalemin nuorten laulusta ja tanssista!