Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi

pe 23.11. kello 18.00 - su 25.11.

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi

Leiriniemi, Kalarannantie 3, Ohkola

Tällä kurssilla keskitytään ensisijaisesti vuorovaikutustaitojen opiskeluun. Kurssilla opetellaan puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyviä taitoja. Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille.

Lapsia ei voi ottaa mukaan. Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho sekä Veera ja Vesa Hölttä. Parisuhdekurssin hinta on 280 € / pari Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien jäseniltä. Muilta 330 € / pari. Hinta sisältää täysihoidon. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi

pappi
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Keravan seurakuntakeskus

Vapautettuna palvelemaan -raamattuopetussarja

Keravan seurakunta kutsuu ja rohkaisee sinua kasvamaan Jumalan sinulle antamassa palvelutehtävässäsi. Tule mukaan raamattuopetussarjaamme, joka antaa sinulle mahdollisuuden omaan hengelliseen kasvuun, palvelutehtävän hahmottamiseen, kysymysten tekemiseen ja yhteiseen esirukoukseen.

Savion seurakuntatalo

Naisten raamattu- ja rukouspiiri