Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi

pe 23.11. kello 18.00 - su 25.11.

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi

Leiriniemi, Kalarannantie 3, Ohkola

Tällä kurssilla keskitytään ensisijaisesti vuorovaikutustaitojen opiskeluun. Kurssilla opetellaan puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyviä taitoja. Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille.

Lapsia ei voi ottaa mukaan. Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho sekä Veera ja Vesa Hölttä. Parisuhdekurssin hinta on 280 € / pari Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien jäseniltä. Muilta 330 € / pari. Hinta sisältää täysihoidon. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Merja Rantala.

Sompion koulun palloiluhalli, Aleksis Kiven tie 18

Perhesähly

Perhesähly klo 16–17 Sompion koulun palloiluhallissa. Perheen yhteinen sählyvuoro yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa. Omat mailat ja suojalasit mukaan.

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila

Savion avoin kahvila on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia, kahvittelua ja hartaushetki. Mukana diakoniatyöntekijä Hanna Nikama, p. 0400 378 012.