Parisuhteen parhaaksi

Parisuhteen parhaaksi

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5

Luvassa mm. luento parisuhteen piristykseksi ja rentouttava parihieronta. Vetäjinä Kari ja Soile Sillman.

Tarjolla lounas hintaan 10 € /pari. Lastenhoito 2-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Mukaan mahtuu kymmenen paria. Ilmoittautuminen: soileesillman@gmail.com.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Merja Rantala.

Sompion koulun palloiluhalli, Aleksis Kiven tie 18

Perhesähly

Perhesähly klo 16–17 Sompion koulun palloiluhallissa. Perheen yhteinen sählyvuoro yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa. Omat mailat ja suojalasit mukaan.

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila

Savion avoin kahvila on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia, kahvittelua ja hartaushetki. Mukana diakoniatyöntekijä Hanna Nikama, p. 0400 378 012.