Nuorten Leiri

pe 30.11. kello 17.00 - su 2.12. kello 14.00

Nuottakodon toimintakeskus

Nuorten syyskauden viikonloppuleiri Nuottakodossa

Nuorten leiri on täällä taas! Tule mukaan olemaan rennosti talvisessa Nuottakodossa. Ohjelmassa hyvää ruokaa, yhteistä tekemistä, illanviettoa ja talven fiilistelyä. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Leirin hinta 30€, paikkoja 25 hlöä.

Peruutukset ajoissa, mikäli et ilmaannu bussille, maksu peritään silti. Sairastapauksissa varaudu esittämään lääkärintodistus.

Teen töitä pääsääntöisesti rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten kanssa, mutta välillä "vierailen" varhaisnuorten luona sekä perhekerhoissa.  Tykkään siitä, että saan kohdata ja tutustua työssäni kaiken ikäisiin ihmisiin. Työni on myös kovin monipuolista aina näyttelemisestä laskujen maksamiseen.

Savion seurakuntatalo

Kahvihetki Saviolla

Kaikenikäisten avoin kahvittelu- ja kohtaamispaikka

Iltakirkko

Lyhyt ja rento iltamessu kerran kuukaudessa klo 20.30.

Savion seurakuntatalo

Kahvihetki Saviolla