Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Keravan seurakuntakeskus

Perinteiset lähetyksen adventtimyyjäiset. Myynnissä leivonnaisia, mehuja, karjalanpiirakoita, hilloja, laatikoita, käsitöitä. Myynnissä myös riisipuuroa, rusinasoppaa, ja joulutorttuja. Kaikki myynti tapahtuu käteisellä. Myyjäisten tuotto menee Keravan seurakunnan nimikkolähettityölle ja Yhteisvastuukeräykselle.

Tilaisuus alkaa alkuhartaudella klo 10.00, tilaisuudessa voit ostaa vain käteisellä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Terveiset nimikkoläheteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Terveiset nimikkolähteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.