Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Keravan seurakuntakeskus

Perinteiset lähetyksen adventtimyyjäiset. Myynnissä leivonnaisia, mehuja, karjalanpiirakoita, hilloja, laatikoita, käsitöitä. Myynnissä myös riisipuuroa, rusinasoppaa, ja joulutorttuja. Kaikki myynti tapahtuu käteisellä. Myyjäisten tuotto menee Keravan seurakunnan nimikkolähettityölle ja Yhteisvastuukeräykselle.

Tilaisuus alkaa alkuhartaudella klo 10.00, tilaisuudessa voit ostaa vain käteisellä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kokoontumisessa tutustutaan lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Sarigim King's Kids Jerusalemin vastuutiimin vierailu

Tervetuloa kuulemaan Israelin lapsi- ja nuorisotyöstä ja nauttimaan Sarigim King's Kids Jerusalemin nuorten laulusta ja tanssista!