Taivas sylissäni -levynjulkistuskonsertti

Taivas sylissäni -levynjulkistuskonsertti Keravan kirkko

Konsertissa kuullaan joulumusiikkia Aarne Pelkosen tuoreelta joululevyltä Aarnen ja Kalevi Kiviniemen tulkitsemana. Luvassa on myös musiikkia levyn ulkopuolelta.

Aarne Pelkonen, baritoni
Kalevi Kiviniemi, urut

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €. Konsertissa myydään levyä kampanjahintaan.

Taivas Sylissäni on Aarne Pelkosen toinen soololevy, vuonna 2013 julkaistun suuren suosion saavuttaneen Virsi-levyn jälkeen. Uusi joululevy koostuu tunnelmallisista ja hartaista joululauluista. Mukana on rakastettuja klassikoita, tuoreita sovituksia sekä pari harvemmin kuultua laulua. Sibelius-laulukilpailun voittajan kanssa äänitteellä musisoivat Aarnen pitkäaikainen pianisti Juho Alakärppä, urkuvelho Kalevi Kiviniemi, virolainen sellisti Marius Järvi sekä kansainvälisesti palkittu Tapiolan kuoro.

Tutustu levyyn ja tilaa: www.joverec.com

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Laula kanssani

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan. Tällä kertaa lauletaan herätysliikkeiden virsiä ja -lauluja.

Koraalikuoron harjoitukset