Taivas sylissäni -levynjulkistuskonsertti

Taivas sylissäni -levynjulkistuskonsertti Keravan kirkko

Konsertissa kuullaan joulumusiikkia Aarne Pelkosen tuoreelta joululevyltä Aarnen ja Kalevi Kiviniemen tulkitsemana. Luvassa on myös musiikkia levyn ulkopuolelta.

Aarne Pelkonen, baritoni
Kalevi Kiviniemi, urut

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €. Konsertissa myydään levyä kampanjahintaan.

Taivas Sylissäni on Aarne Pelkosen toinen soololevy, vuonna 2013 julkaistun suuren suosion saavuttaneen Virsi-levyn jälkeen. Uusi joululevy koostuu tunnelmallisista ja hartaista joululauluista. Mukana on rakastettuja klassikoita, tuoreita sovituksia sekä pari harvemmin kuultua laulua. Sibelius-laulukilpailun voittajan kanssa äänitteellä musisoivat Aarnen pitkäaikainen pianisti Juho Alakärppä, urkuvelho Kalevi Kiviniemi, virolainen sellisti Marius Järvi sekä kansainvälisesti palkittu Tapiolan kuoro.

Tutustu levyyn ja tilaa: www.joverec.com

Lauluhetki Katupappilassa

Katupappilassa (Kauppakaari 13) lauletaan tuttuja virsiä englanniksi pappi Chris Montgomeryn johdolla kello 18.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Deep river -gospelkonsertti

Keravan kirkossa (Papintie 2) päästään nauttimaan mukaansatempaavasta gospelmusiikista perjantaina 23.11. kello 19. Esiintymässä ovat Keravan seurakunnan kanttori Janne Kaksonen (laulu ja piano), Gospel Helsinki Ensemble johtajanaan Nina Pakkanen, Joonatan Rautio (piano ja saksofoni) sekä Sami Koskela (lyömäsoittimet).