Vauvakirkko

Vauvakirkko Keravan kirkko

Vauvakirkko su 2.12. klo 16 kirkossa. Kutsumme erityisesti vauvat perheineen. Kirkkovuoden aikana kastetuille jaetaan oma kastekukka.

Vauvakirkko su 2.12. klo 16 Keravan kirkossa.

Lyhyessä ja musiikkipitoisessa kirkkohetkessä körötellään ja lauletaan yhdessä. Voit ottaa mukaan oman helistimen! Kirkossa vietetään ehtoollista, johon voivat halutessaan osallistua kaikenikäiset. Ehtoollisen aikana voi tulla myös siunattavaksi.

Vauvat, jotka on kastettu 13.11.2017–11.11.2018 saavat kirkon kastepuusta oman kastekukan mukaan kotiin.

Kirkkoon ovat tervetulleita niin sisarukset, kummit, mummit, ukit kuin muutkin vauvalle tärkeät ihmiset. Ei ilmoittautumista. Tervetuloa!

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Kalevan koulun salissa, Kalevankatu 66, 04230 Kerava

Liikuntakerho

Leikkimielistä ja kevyttä liikuntaa, erilaisia ulko- ja sisäpelejä. Hauskuus ennen hikeä! Sisätossut, vesipullo ja ulkoiluun sopivat varusteet kerrasta riippuen.

Torstain viikkomessu

Kirkkoherra Ari Aution lähtömessu ja iltateet.

Rippikoulujen Starttimessu, johon rippikouluryhmät osallistuvat