Sotiemme veteraanien muistokiven ja -laatan paljastus

Sotiemme veteraanien muistokiven ja -laatan paljastus Hautausmaa

Sotiemme veteraanien muistokivi ja -laatta paljastetaan itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 13 Keravan hautausmaalla.

Kaatuneitten muistopäivänä 20.5. 2018 veteraanit istuttivat 100 vuotiaan Suomen ja veteraanien kunniaksi tammen Keravan hautausmaalle. Hankkeen takana ja toteuttajina olivat Keravan Sotaveteraanit ry yhteistyössä Keravan seurakunnan kanssa.

Tammen muistolaatta tullaan nyt paljastamaan 5.12. klo 13. Muistolaattaa varten löytyi sopiva kivi seurakunnan puutarhuri Tarja Halosen ja Keravan Sotaveteraanit ry: n toimesta.

Siunauskappelin ikkunasta avautuu luontonäkymä, jossa tammi ja
muistokivi näkyvät. Muistokivessä on veteraanien tammenlehvätunnus. Laatassa on teksti: Veteraanitammi, Kaatuneitten muistopäivä 20.5.2018, Keravan Sotaveteraanit ry.

Tilaisuuden kulku:

• Avaus, Keravan Sotaveteraanit ry:n puheenjohtaja Jukka Sariola
  • Puhe, rovasti Seppo Väätäinen
  • Runo, Erkki Yli-Risku
  • Lahjoittajan Tivoli Sariolan puheenvuoro, Tapio Sariola
  • Seurakunnan puheenvuoro ja lahjan vastaanottaminen, pastori Markus Tirranen

Tilaisuus on lyhyt ja avoin tilaisuus, ja siihen ovat tervetulleita veteraanit ja heidän läheisensä ja kaikki keravalaiset.

pappi

Pappien ja kanttorien esimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä toimin pappien ja kanttorien esimiehenä. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Kilpapyöräilyn avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Bussikuljetus hautausmaalle

Tarjoamme maksuttoman bussikuljetuksen hautausmaalle jouluaattona klo 12.45 (bussi 1) ja klo 13 (bussi 2).