Itsenäisyyspäivän messu

Itsenäisyyspäivän messu Keravan kirkko

Itsenäisyyspäivän messu to 6.12. klo 10 kirkossa, lipunnosto klo 9, seppeltenlasku klo 9.30 alkaen

Itsenäisyyspäivän tarkempi ohjelma Keravan seurakunnassa:

• klo 9 lipunnosto (partiomarssi, lipun nostavat partiolippukunta Keravan Korvenpojat)
  • klo 9.30 seppeltenlasku (Keravan Mieslaulajien kuorolaulu, Keravan Reserviupseerikerho r.y.:n puhe)
  • klo 10 messu Keravan kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Sini Mäkelä, kanttori Heli Kaasalainen, avustava pappi Petri Kauhanen, ehtoollisavustajat Kirsi-Maaret Palviainen ja Verneri Laakkonen, partiolippukunta Keravan Korvenpojat sekä Keravan Mieslaulajat.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Torstain viikkomessu

Kirkkoherra Ari Aution lähtömessu ja iltateet.

Rippikoulujen Starttimessu, johon rippikouluryhmät osallistuvat

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai klo 18 kirkossa.