Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro

Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro Savion seurakuntatalo

Tilaisuus alkaa klo 17 puurolla ja yhteislaulut alkavat klo 18. Kanttorina Janne Kaksonen, juontajana Petra Teittinen, mukana sopraano Laura Kaarlonen.

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Tervetuloa!

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kokoontumisessa tutustutaan lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.