Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro

Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro Savion seurakuntatalo

Tilaisuus alkaa klo 17 puurolla ja yhteislaulut alkavat klo 18. Kanttorina Janne Kaksonen, juontajana Petra Teittinen, mukana sopraano Laura Kaarlonen.

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Tervetuloa!

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Sipoon kamariorkesterin Syyskonsertti

Solistina Lauri Kankkunen (sello), johtaa Tapio von Boehm. Vapaa pääsy, ohjelma 8 / 12 €.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Terveiset nimikkoläheteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.