Svengaavat joululaulut

Svengaavat joululaulut Keravan kirkko

Musiikista vastaa nuorten bändi, juontajana Viljami Heiskanen.

Nuorten joulujuhla pe 14.12. klo 18 Wanhassa Pappilassa. Juhla jatkuu Svengaavissa joululauluissa kirkossa klo 19.

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Sipoon kamariorkesterin Syyskonsertti

Solistina Lauri Kankkunen (sello), johtaa Tapio von Boehm. Vapaa pääsy, ohjelma 8 / 12 €.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Terveiset nimikkoläheteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.