Svengaavat joululaulut

Svengaavat joululaulut Keravan kirkko

Musiikista vastaa nuorten bändi, juontajana Viljami Heiskanen.

Nuorten joulujuhla pe 14.12. klo 18 Wanhassa Pappilassa. Juhla jatkuu Svengaavissa joululauluissa kirkossa klo 19.

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kokoontumisessa tutustutaan lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.