Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Keravan kirkko

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Kanttorina Eija Repo, juontajana Asta Koponen, mukana Terhi Kojon pienet viuluoppilaat.

Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kokoontumisessa tutustutaan lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.