Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Keravan kirkko

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Kanttorina Eija Repo, juontajana Asta Koponen, mukana Terhi Kojon pienet viuluoppilaat.

Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Terveiset nimikkolähteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.

Lauluhetki Katupappilassa

Katupappilassa (Kauppakaari 13) lauletaan tuttuja virsiä englanniksi pappi Chris Montgomeryn johdolla kello 18.

Keravan seurakuntakeskus

Humanitaariset kriisit maailmalla

Nopean toiminnan joukkojen iltatilaisuus ke 21.11. klo 18.30 seurakuntakeskuksen Launtsissa. Kirkon Ulkomaanavun yhteyspäällikkö ja pappi Heikki Nenonen puhuu katastrofeista maailmalla.