Uudenmaan kansallisen senioripiirin kirkkopyhän messu

Uudenmaan kansallisen senioripiirin kirkkopyhän messu Keravan kirkko

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Messun liturgina toimii Petri Kauhanen. Saarnan pitää Kansallisten senioreiden puheenjohtaja, rovasti Anja Hänninen. Avustavana pappina toimii Krista Wedman ja kanttorina Heli Kaasalainen. Messun jälkeen kirkon esittely.

Kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa. Tilaisuudessa Serenad kuoro, musiikkia ja tervehdykset.

Kirkossa järjestetään myös viikkomessuja joka tiistai ja torstai kello 18. Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

pappi

Torstain viikkomessu

Kirkkoherra Ari Aution lähtömessu ja iltateet.

Rippikoulujen Starttimessu, johon rippikouluryhmät osallistuvat

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai klo 18 kirkossa.