Uudenmaan kansallisen senioripiirin kirkkopyhän messu

Uudenmaan kansallisen senioripiirin kirkkopyhän messu Keravan kirkko

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Messun liturgina toimii Petri Kauhanen. Saarnan pitää Kansallisten senioreiden puheenjohtaja, rovasti Anja Hänninen. Avustavana pappina toimii Krista Wedman ja kanttorina Heli Kaasalainen. Messun jälkeen kirkon esittely.

Kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa. Tilaisuudessa Serenad kuoro, musiikkia ja tervehdykset.

Kirkossa järjestetään myös viikkomessuja joka tiistai ja torstai kello 18. Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

pappi

Tiistain viikkomessu klo 18

Arki-illan ehtoollinen tiistai-iltaisin

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Messu

Messu Valvomisen sunnuntaina 18.11.2018 klo 10. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.