Lauluhetki Katupappilassa

Lauluhetki Katupappilassa Katupappila

Katupappilassa (Kauppakaari 13) lauletaan joululauluja sekä nautitaan jouluisesta tarjoilusta. Kanttori Janne Kaksonen laulaa ja laulattaa.

Tervetuloa!

Rauhan konsertti

Keravan kirkossa päästään nauttimaan Rauhan konsertista kansainvälisen vastuun ja ihmisoikeuksien päivänä, keskiviikkona 24.10. kello 19. Konsertti on osa valtakunnallista Ekumeenista Vastuuviikkoa, jonka teemana tänä vuonna on Ihmisarvoinen työ on jokaisen naisen oikeus.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia! -konsertti

D-VITAMIINIA! -konserttisarja seurakuntakeskuksen salissa. Sibelius-akatemian musiikin tohtorit esiintyvät. Vapaa pääsy, järjestäjänä Sibelius-Akatemian DocMus-osasto ja Keravan kulttuuripalvelut.