Lukupiiri Keravan seurakuntakeskus

Lukupiiri on ryhmä kirjojen ystäville seurakuntakeskuksen saunahuoneessa kello 18. Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa, ja sitä vetää tietokirjailija Sara Kokkonen.

Seuraavassa lukupiirissä käsitellään kahta sarjakuvakirjaa. Kirjat ovat Neiti Brander (Timo Mäkelä), joka kertoo valokuvaaja Signe Branderista (1869-1942) sekä Sisaret 1918 ( toim. Reetta Laitinen ) antologia, jossa kymmenen sarjakuvataiteilijaa tulkitsee naisten tai lasten kokemuksia sisällissodasta.

Tervetuloa!

Lukupiiri

Seurakuntakeskuksen saunahuoneessa kokoontuu kirjojen ystävien oma ryhmä

Lukupiiri

Ryhmä kirjojen ystäville seurakuntakeskuksen saunahuoneessa

Lukupiiri

Voit itse valita luettavaksi jonkun Minna Canthin kirjoittaman teoksen, kirjan näytelmän, novellin. Valmistaudu kertomaan siitä muutamalla sanalla. Lukupiirin ohjaajana toimii tietokirjailija Sara Kokkonen. Ryhmä kirjojen ystäville seurakuntakeskuksen saunahuoneessa.