Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Keravan kirkko

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Kanttorina Janne Kaksonen, juontajana Samuli Koivuranta, mukana Oremus-kuoro.

Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
Virkavapaalla

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kokoontumisessa tutustutaan lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Laula kanssani

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan. Tällä kertaa lauletaan kansansävelmiä.