Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Keravan kirkko

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Kanttorina Janne Kaksonen, juontajana Samuli Koivuranta, mukana Oremus-kuoro.

Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia! -konsertti

D-VITAMIINIA! -konserttisarja seurakuntakeskuksen salissa. Sibelius-akatemian musiikin tohtorit esiintyvät. Vapaa pääsy, järjestäjänä Sibelius-Akatemian DocMus-osasto ja Keravan kulttuuripalvelut.

Savion seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro

Tilaisuus alkaa klo 17 puurolla ja yhteislaulut alkavat klo 18. Kanttorina Janne Kaksonen, juontajana Petra Teittinen, mukana sopraano Laura Kaarlonen.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!