Messu Keravan kirkko

4. adventtisunnuntain messu klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Messun liturgina toimii Samuli Koivuranta, kanttorina Eija Repo, avustavana pappi Emmi Gong, ehtoollisavustajina Tarja Liljendahl ja Kaarina Hakkarainen sekä messun tehtävissä Pirkko Laihon kirkkoväärtiryhmä. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Kolehti kerätään Kansan Raaamattuseuran evankelioimistyölle, erityisesti Anna ilon näkyä -hankkeeseen, jolla tuodaan ilosanoma julkisille paikoille keskelle ihmisten arkea esim. kristillisten juhlien aikaan.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Torstain viikkomessu

Kirkkoherra Ari Aution lähtömessu ja iltateet.

Rippikoulujen Starttimessu, johon rippikouluryhmät osallistuvat

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai klo 18 kirkossa.