Jouluyön messu

Jouluyön messu Keravan kirkko

Jouluyön messu klo 23 kirkossa. Musiikista vastaavat kanttori Eija Repo ja saksofonisti Pentti Lahti.

"Teille on syntynyt Vapahtaja"

Jouluyön messu klo 23 Keravan kirkossa.

Messun liturgina Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustavana pappina Petri Kauhanen, Samuli Koivuranta ja Krista Wedman. Kirkkoväärteinä nuoret Krista Wedmanin johdolla. Musiikista vastaavat kanttori Eija Repo ja Pentti Lahti (puhaltimet).

Kolehti pakolaisten auttamiseen kriisialueilla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Tervetuloa!

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

rippikoulutyön pappi

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi erilaisissa jumalanpalveluselämään liittyvissä järjestelytehtävissä. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Olen saanut toimia myös virsikirjan lisävihkoon liittyvässä valmistelutyössä. Myös sitä kautta pääsee lähelle niitä asioita, jotka minulle kirkon elämässä ovat tärkeitä: jumalanpalvelusta, teologiaa ja musiikkia.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Torstain viikkomessu

Kirkkoherra Ari Aution lähtömessu ja iltateet.

Rippikoulujen Starttimessu, johon rippikouluryhmät osallistuvat

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai klo 18 kirkossa.