Messu Keravan kirkko

1. sunnuntai joulusta. Messu klo 10 kirkossa.

Tervetuloa vuoden 2018 viimeiseen messuun!

Messun aihe on pyhä perhe. Viivymme joulun ilon äärellä katsellen tulevaan.

Liturgina toimii Markus Tirranen, avustavana pappina Chris Montgomery ja kanttorina Heli Kaasalainen.

Mukana messun valmistelussa ja toteutuksessa Päivikki Kahranahon vetämä kirkkoväärtiryhmä. Ehtoollisessa avustaa Kaarina Hakkarainen.

pappi

Pappien ja kanttorien esimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä toimin pappien ja kanttorien esimiehenä. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Kilpapyöräilyn avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.

Messu 2. sunnuntai loppiaisesta

Loppiaisaikana siirrytään kirkkovuodessa Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai klo 18 kirkossa.