Uudenvuodenpäivän messu

Uudenvuodenpäivän messu Keravan kirkko

Uudenvuodenpäivän messu klo 10 kirkossa. Liturgina toimii pappi Emmi Gong, avustavana pappina Krista Wedman ja kanttorina Janne Kaksonen.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan uusi vuosi messussa!

Liturgina toimii pappi Emmi Gong, avustavana pappina Krista Wedman ja kanttorina Janne Kaksonen. Messun yhteydessä luetaan tasavallan presidenttimme Sauli Niinistön antama rukouspäiväjulistus. Ei kirkkokahveja.

Kolehti kerätään nuorten päihteettömyyttä tukeviin tapahtumiin ja tempauksiin Sininauhasäätiön kautta.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu 2. sunnuntai loppiaisesta

Loppiaisaikana siirrytään kirkkovuodessa Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai klo 18 kirkossa.

Torstain viikkomessu

Kirkkoherra Ari Aution lähtömessu ja iltateet.