Messu 2. sunnuntai loppiaisesta

Messu 2. sunnuntai loppiaisesta Keravan kirkko

Loppiaisaikana siirrytään kirkkovuodessa Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

Messun toteuttavat liturgi Kristiina Nyman, avustava pappi Christopher Montgomery, kanttori Eija Repo, ehtoollisavustajat Niina Penttinen ja Veikko Autio, Krista Wedmanin kirkkoväärtiryhmä sekä isos-ja kerhonohjaajakoulutuksessa olevat nuoret.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Tiistain viikkomessu

Paaston aikana 12.3.–16.4. tiistain viikkomessu klo 19 arkiretriitin takia.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.

Messu

Joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit, joissa on tällä kertaa tarjolla vuoden 2019 rippikoulunsa käyvien tekemiä leipomuksia.