Lukupiiri

Lukupiiri Keravan seurakuntakeskus

Kevätkaudella lukupiiri kokoontuu ensimmäisen kerran ti 29.1. klo 18 seurakuntakeskuksen saunahuoneessa. Lukupiirikirjana on Minna Rytisalon Rouva C. Minna Canthin juhlavuoden kunniaksi.

Lukupiiri on ryhmä kirjojen ystäville. Kokoontumiset ovat kerran kuukaudessa ja niistä ilmoitetaan kauden kuluessa. Lukupiirin ohjaajana on tietokirjailija Sara Kokkonen.

Kalevan seurakuntatalo

Kalevan kahvihetket

Kahvia ja juttuseuraa tarjolla joka toinen viikko. Yhteyshenkilönä Pirjo Mahkonen, p. 0400 952 373.

Keravan seurakuntakeskus

Israel-illat

Israel-illoissa ajankohtaista asiaa Raamatusta ja Israelista. Vierailevia puhujia, musiikkia ja rukousta Israelin puolesta.

Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Merja Rantala.