Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi

pe 1.2. kello 18.00 - su 3.2.

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi

Leiriniemi, Kalarannantie 3, Ohkola

Kurssilla keskitytään vuorovaikutustaitoihin ja kehitetään puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyviä taitoja. Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho.

Kurssin hinta on 200 € / pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä, muilta 268 € / pari. Hinta sisältää täysihoidon. Ei sovellu akuutissa kriisissä oleville pareille. Lapsia ei voi ottaa mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

pe 3.5.2019 klo 18.00 - su 5.5.2019 klo 23.59

Nuottakodon toimintakeskus

Rikasta minua -parisuhteen rikastuttamisviikonloppu

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin sekä etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tämä on se kurssi, jolla puolisoon voi rakastua uudelleen!
ma 3.6.2019 klo 12.00 - to 6.6.2019 klo 23.59

Lomakoti Ilonpisara, Hatunniementie 41, 13600 Hämeenlinna

Hoivaleiri

Keravan seurakunta järjestää joka toinen vuosi hoivaleirin huonokuntoisille ja liikuntarajoitteisille vanhuksille tai omaishoitajapareille. Nyt on aika ilmoittautua kesäkuun alussa upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Lomakoti Ilonpisarassa pidettävälle leirille.