Kummikirkko

Kummikirkko Kalevan seurakuntatalo

Tervetuloa yhteiseen kirkkohetkeen kummilapsen kanssa!

Sunnuntaina 3.2. kello 15 Kalevan seurakuntatalossa. Mukana  Sini-pappi ja  varhaiskasvatuksen väkeä.
Kirkkohetken jälkeen kahvi- ja mehutarjoilu sekä yhteinen askartelu kummin kanssa.

Tietoja kummiudesta ja vinkkejä kummeille:
Kumminkaa.fi

Wanha Pappila

Hiihtolomapuuhaa alakouluikäisille

Hiihtolomalla Wanhassa Pappilassa on avoimet ovet alakouluikäisille tiistaista perjantaihin 19.–22.2. klo 10–14. Ohjelmassa on leikkejä, pelejä, ulkoilua, askartelua, pientä välipalaa ja hartaus. Paikalla on aina nuorisotyönohjaaja. Toiminta on maksutonta eikä edellytä ilmoittautumista etukäteen.

Joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit.

International Divine Service / Kansainvälinen messu

International Divine Service at Kerava Church on Sunday 24.2. at 6 pm with pastor Chris Montgomery, cantor Eija Repo, church musician Lotta Pettinen-Diaby and gospel singer Bunny Asila. Service mainly in English and Finnish. Tea, coffee and snacks afterwards.