Sarigim King's Kids Jerusalemin vastuutiimin vierailu

Sarigim King's Kids Jerusalemin vastuutiimin vierailu Keravan seurakuntakeskus

Tervetuloa kuulemaan Israelin lapsi- ja nuorisotyöstä ja nauttimaan Sarigim King's Kids Jerusalemin nuorten laulusta ja tanssista!

Sarigim King's Kids Jerusalem -hyväntekeväisyysjärjestön toiminnanjohtaja Ruut Ben-Yosef ja vastuutiimin nuoret ovat kiertueella Suomessa ja vierailevat Keravalla tiistaina 5.2.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Uutisia Credo-työstä. Huom! Tällä kertaa kokoonnumme seurakuntakeskuksen salissa rippikoulusalin sijaan.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Suomen Lähetysseuran työ Israelissa ja muualla Lähi-idässä

Kautensa päättäneet nimikkolähetit Sari ja Vesa Lehtelä vierailevat ja kertovat Suomen Lähetysseuran työstä Israelissa ja muualla Lähi-idässä. Keravan seurakunta tukee Felm-keskuksen työtä Jerusalemissa. Tule kuulemaan miten työ vaikuttaa paikallisiin ihmisiin!