Toivon säveliä -ilta PERUTTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI

Toivon säveliä -ilta PERUTTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI Keravan kirkko

PERUTTU! Pahoittelemme kovasti pikaista peruuntumista! Järjestämme samaan aikaan 13.2. klo 18 Askeleita hengellisellä polulla -illan seurakuntakeskuksen salissa, johon olet lämpimästi tervetullut!

Askeleita hengellisellä polulla -illassa aiheena on Hengellisen elämän vaiheita, alustajana Arja Roikonen. Yhteinen matka kohti pääsiäisen iloa! Illoissa alustus, keskustelua ja iltarukous.

pappi, vt. kirkkoherra

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007.

Tällä hetkellä toimin pappien ja kanttorien esimiehenä. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Ihmisenä minua kuuvaavat sanat määrätietoinen, vakaa, energinen ja vakuuttava.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Kilpaurheilun avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Katupappila

Katupappila avoinna

Huom! Katupappilassa on koko päivän kestävä lämpökatko, joten tila saattaa olla viileämpi kuin normaalisti. Otathan varmuuden vuoksi lämmintä vaatetta mukaan!

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Merja Rantala.