Pappilan kevään leffamaratooni

pe 15.2. kello 21.00 - la 16.2. kello 08.00

Nuorten leffayö Pappilassa 15.2

Pappilan perinteinen leffamaratooni hiihtolomaa edeltävänä perjantaina 15.2. Maratooni alkaa Pappilan perjantain jälkeen ja jatkuu lauantaiaamuun klo 8.00 asti.

Elokuvissa noudatetaan K16-ikärajoja, emmekä katso kauhuelokuvia tai tarpeettoman brutaaleja elokuvia. Osallistujat voivat tuoda itse elokuvia äänestettäviksi, niitä katsotaan äänestysjärjestyksessä niin monta, kuin yön aikana ehtii.

Alaikäinen osallistuja tarvitsee huoltajan allekirjoittaman lupalapun, jonka saa pyydettäessä nuorisotyöntekijöiltä. Tämä lappu toimii "pääsylippuna" tapahtumaan. Yön aikana Pappilasta ei voi lähteä kesken kaiken pois.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Iloitsen työssäni, kun saan toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut Keravan seurakunnan palveluksessa vuodesta 2003. Pidän urheilemisesta ja sen seuraamisesta.

Teen töitä pääsääntöisesti rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten kanssa, mutta välillä "vierailen" varhaisnuorten luona sekä perhekerhoissa.  Tykkään siitä, että saan kohdata ja tutustua työssäni kaiken ikäisiin ihmisiin. Työni on myös kovin monipuolista aina näyttelemisestä laskujen maksamiseen.

Pappilan perjantai

Nuorten ilta Wanhassa Pappilassa. Illan ohjelmassa pelailua, yhdessäoloa, Raamatun tutkailua ja pientä purtavaa. Ilta päättyy hartauteen ja noin kerran kuussa iltakirkkoon.

Wanhat isot

Wanhat isoset kokoontuvat joka toisena maanantaina klo 18–20.30 Wanhassa Pappilassa.

Pappilan perjantai