Tiistain viikkomessu

Tiistain viikkomessu Keravan kirkko

Viikkomessu joka tiistai klo 18 kirkossa.

Tiistain viikkomessu on pelkistetty ja rauhallinen tilaisuus. Kevään aikana aiheena ovat pastori Lauri Maaralan teksteihin perustuen erilaiset hengelliset isät ja äidit, joiden ajatuksiin tutustumme.

Lisätietoja Gurun opissa kirjoitussarjasta löytyy täältä: https://www.kirkkojakaupunki.fi/haku?q=gurun+opissa&sort=published#main-content

Paaston aikana 12.3.–16.4. myös tiistain viikkomessu alkaa klo 19 arkiretriitin takia. Arkiretriitti alkaa klo 17 kirkossa ja päättyy viikkomessuun klo 19. Kumpaankin voi osallistua myös erikseen.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu

Marian ilmestyspäivän messu Keravan kirkossa klo 10, messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Tiistain viikkomessu

Paaston aikana 12.3.–16.4. tiistain viikkomessu klo 19 arkiretriitin takia.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.